Gyors fogyás facsaró. Az Alapítvány, a boldogság, az egészség — Leigh Hunt. Gyors fogyás nem csak lehetséges, de még mindig lehet mega egészséges. Nem, várjon… hadd Magyarázzam el, hogy másképp: Ez a legjobb dolog, amit valaha is tenni a tested! Pedig ezen a poszton, majd én megmutatom, hogyan kell csinálni. Most mögött. Negyedik alkalommal.

A hatása a test, a lélek hatalmas. Nem tudok írni, itt a szó szoros értelmében, ELÉG nagy. Ez egy érzés, amit kaptam, nem volt a legjobb nap. Pedig világos, hogy van gondolatok szemem, csak érdekes. Röviden, úgy érzem magam, mint egy újszülött! De, figyelmeztetés, hogy előre: ez nem a lágy tojást! Bónusz: töltse le a teljes kézikönyvet az összes információt, beleértve a további három receptet azonnali fogyás! Hogy lefogy gyorsan szert hatalmas energia.

Ez alkalommal valóban Hatalmas. Az első három alkalommal volt egy Mega Hatása, de ez az idő egyszerűen leírhatatlan. A világosság a gondolataim, egyszerűen lenyűgöző. A test spray, mielőtt Energia, lelkesedés az élet. Pedig az önbizalom újabb csapás. Mint a fogyás, most már “csak” 4 kg veszteség 5 nap, 76, 2 m kg 72.2 kg (185cm test mérete). Ez azért Volt, mert nem lépett be a bejárati alacsony súly bemenet, mind a testet nyilvánvalóan nem akar menni alatt 72 márka. A 3 nap megállt elvileg 72.2 márka.

Ezúttal nem volt követő öt napos csökkenés, mint 10 Kilót!!! A 82.6 Kg 72.5 Kg. Hatalmas volt. S az adott körülmények között is. Csináltam egy kúra, ami fogok beszélni, azonnal Karácsony napján. Miközben mindenki körülöttem volt, mintha egy kövér néni lúd, rábukkantam a zöld leve. Csak? Ment tehát. Úgy éreztem, jobb? Lehet fogadni. Ezt követően úgy éreztem, könnyedén, mint egy tollpihe, energikus, mint egy tigris. Míg mások pár nap múlva a nehéz madarak feküdt a gyomra, úgy érezte, rossz Karácsonyra megint ettem olyan sokat. Nos, minden úgy van, ahogy ő akarja.

 • 5 nap extrém kezelés
 • A Hűtőszekrény
 • A Hűtőszekrény

Oké, elég a részleteket. Most már minden rendben van. Hogyan kell gyorsan fogyni kúra? A következő. Hogy lefogy gyors: Zöld italok vagy víz. Inni kizárólag zöld lé öt napig (ami pontosan olyan, mint te, lásd lejjebb). Nem eszel, nem ISZOL. Nevezetesen: zöld gyümölcslevet vagy tiszta, szűrt víz. Olvassa megfelelően.

Ez egy méregtelenítő. Akkor masszívan fogyni, ugyanakkor félénk. A legjobb kombináció. Azok számára, zöld ITALOK, ital tömeg a víz. Több mint 13 kg testsúly-szer 1 liter. Jeep. Olvassa megfelelően. 6 liter vizet egy nap! Ha igen, még többet is. Lehet, hogy a hang az elején sokat, de feltétlenül szükséges, hogy ez a kezelés. Itt arról beszélünk, hogyan kell kimosni a szervezetből a mérgeket, hogy a sok év alatt felhalmozódott, majd gyorsan eltávolították. Ez pedig annak köszönhető, hogy az a tény, hogy megfelelően “mosni”a testem. A víz: ezt meg kell szűrni. A csapvíz részben meg lehet szennyezett, mindenesetre nem szeretnénk, hogy a szervezet (ez teszi a test savas). Meg akarja tartani a testet, alapvetően. Meg akarsz adni Neki, csak a Legjobb a legjobb. Megértette? Szóval, szűrt víz bejelentette. Ha túl kevés a víz, a nap folyamán, olvashatsz róla:

 • Szájszárazság
 • Sötétebb sárga a vizelet
 • Székrekedés
 • Fájdalom
 • száraz bőr

Ha ezeket a tüneteket tapasztalja, többet isznak bejelentette! A hűtőben már 5 alkalommal. Általánosságban elmondható, hogy a tisztább, a vizelet, annál jobb. A sárga a vizelet, a méreganyagok, amelyek ürül ki a szervezetből. Mint a világosabb, a vizelet, annál kevésbé toxinok kiválasztódik, de a több vizet iszol? – szép volt! A víz nem ugyanaz, mint a víz. Ez alatt a gyors fogyás, ivóvíz, a következőképpen:

 • 1 liter szűrt vizet ad
 • egy kis csipet Himalája só,
 • teáskanál friss citromlé

Szép mix voilá. Tedd azt, mert citromlé erős tisztító hatása van, vonzza A tested, hogy a bázisok (teszi a test alap). Ez kicsit ellentmondásos az elején, mert a citromlé hangzik, csak azután sav (azaz az ellenkezője az Alap), de a test, a természetes savas citromlé válik egy adatbázis aztán ott bontakozik ki jótékony hatását. Gyorsan Eltávolítani: felmelegedés. Annak érdekében, hogy a mérgeket a test gyorsan távolítsa el őket, legalább 30 perccel a sport minden nap. Meg kell izzadni.

Szintén jó szauna vagy gőzfürdő. De ne vidd túlzásba. Önmagában, a kezelés nem teljesen nélkül, nem akarom, hogy a törzs a testem itt van, hanem az, hogy neki jó, a Capitol? Így minden reggel futni, biciklizni, vagy úszni. Elviszi a mozgalom, valamint az izzadság. Reggel séta a dombon, vagy egy rövid séta az erdőben, az is egy nagyon jó ötlet, ad friss energiát. Mit sport: a légzés nem felejtettem el. Mindig öröm, mélyen lélegezni, így fenntartása, friss levegő, vitalitás. Gyors fogyókúra: relaxációs. Ezt az öt napot nem teljesen nélkül. De itt nem akarom, hogy a törzs, vagy terheld túl. Ezért a legjobb, hogy töltsön 5 nap, hogy ezt a kezelést! Szervezz egy üzleti megbeszélésen, illetve, ha másképp nem, ezt az időt magadra.

Hé, Hé. Úgy értem… hanem arról, hogy az egészség, a jólét, az életedről. Nem tudom, te hogy látod, de nekem ez az abszolút prioritás a UN-szám az életemben. Minden más várhat. Aztán, a kezelés során, TÖMEGES méreteket. A test rendkívül fogyni, majd öblítse ki a régi méreg, amely sok éven át a testet. S észre fogod venni, ennek megfelelően. Szóval néhány mondatot: Nincs TV, vagy túlzott olvasás. A CD-t a pihenésre, amely lehet hallgatni, minden nap. Ebédelj meg, élvezd a nap. Lefekvés előtt, egy meleg fürdő. Korán lefeküdni, aludni még egy kicsit. Ezen kívül, minden nap meditálni 20 percig.

Használja ezt a kúra nem csak a gyors eltávolítása a méregtelenítés, a szervezet, hanem azt is, hogy erősítse a tudat, majd csatlakoztassa újra az élet. Fogyás nekem mindig is az volt, csak egy dolog. Én sokkal inkább arról a HIHETETLEN növekedés a tudat volt, minden egyes kezelés után. Közben a négy tanfolyamok, amit tettem eddig, rájöttem, hogy minden alkalommal, amikor az élet a legfontosabb dolog, nem láttam volna sok-sok éve. Olyan, mintha egy teljesen új perspektívát az életem. Sokkal tisztább. Miután mindegyik persze változtak a fő dolog az életemben.