Mit gondolsz, ha meghallod azt a szót, hogy “erotikus-rovatvezető”? Karcsú? Bizonyos. A top formában? Szépen. Mint én, Eric egy rovatvezető. De aztán történt valami: elkezdtem írni a könyvet. Napi eljárás a fogyás volt, a sport hirtelen nem számít. Ehelyett megszállott voltam, hogy kiváló előbb-utóbb levelek a számítógép. Lehetséges, hogy megtaláltam, míg fokozza a teljesítményt mellékhatások túl sok szénhidrátot. Először átitatott egy kicsit, aztán sok. Fagylalt, Sütemény, Kenyér, Vaj. Majd néhány hónappal később már nem voltam sovány erotikus tárcaíró, majd egy vastag nitratom, hogy már nem fér rá, jelmezek.

10 kilóval több, szívből köszönöm, hogy az élelmiszeripar. 10 kiló. Egy másik Számítás: 40 csomagolás vaj. Magamra néztem, s láttam, hogy egy észrevehető gyűrű, ami a szűk nadrág a gerincem mentén. Van, hogy a végén a zászlórúd veszítettem el a 10 kilót. A nap, a könyv premier egyre közelebb, egyre közelebb. Próbáltam a radikális vonatok a Pánik. Tartott három napig cukor nélkül, szinte fakadt ki – egészen a függő voltam, Igen, teljesen Őrült édes. Rájöttem, hogy kellett igénybe drasztikus intézkedéseket, ha nem akartam, hogy hagyja magát, mint a második eljövetel, nemzedékről nemzedékre. Ez a Tour de Force kapott, a neve: Karsten, hogy Ii. Karsten tartják a leghíresebb személyes tréner Németországból. Van Detlef D! Soost nagy hatszög, Frank Potente, valamint sok más nép újra ropogós.

Karsten azt mondja, hogy van egy Radikális változás a diéta: reggel reszelt Almát, répát Magerjoghurt, saláta, délben egy kis madár, vacsora, zöldséget. Ez a rész, 10-szer a lépcsőn fel a hatodik emeletre, fel-le, csikorog, ugrás, push-UP. 2-szer egy héten Karsten ad leckét sovány gyakorlat-az első érzés, minden edzés után, mintha maratont futott. 10 kiló abnhemen könnyebb mondani, mint megtenni. Csináljuk a dolgokat, hogy én soha nem hallottam eddig. “Power-Spin-Rúgás”, amely nem, így a vérszívók már, hogy lábat egy széket. “Evezz Gallér”: gyakorlat, amelyben azt, hogy használ egy összetekert törölközőt, ha elmegyek egy kenuban. “Power-sumo-Wippe”, ahol oda-vissza mozognak a helyzetben a zömök, Mint egy sumo – Csengetés a harc előtt. Mint sumo-Ringer így érzem én, sajnos, már tudtam. Miért vagyok ennyire nehéz? Én kényelmesen szánalmas.

10 kiló nem sok őrült. De úgy érzem, hogy én húztam 100 kiló túlsúly körülöttem. Azt hiszem, én kevésbé vagyok zavarban, mert Az a ruha, mint azért, mert az én akaratom, hogy engedjen el. “Meg kell tennie, sport az életükben” – mondja Karsten, anélkül, sport, semmi sem segít.” De a disznó pedig azt, mi nehéz. Úgy vettem észre, Karsten az egyik a kiemelt ügyfelek az úton. Kövér, természetesen elolvadt. De még hogy! Az első három hétben elvesztettem öt kiló. De ha a nyomás gyengült, elmegyek. Ne menj minden nap át kell mászni a lépcsőn, de csak minden harmadik vagy negyedik napon. S amikor forró lesz, elkezdek, hogy húzza az egyik, vagy a másik jég. Lenne világos, hogy nekem, csak nekem nem kell semmi. Amikor a karsts menj vissza, azt nézd meg, hogy ő nem boldog. Hogyan? Ő képezte ki a csoda, a fegyelem, a férfi a késő negyven, akinek a teste harminc. Bárcsak több volt, mint ő, nem szerető, ami most vagyok, az úgynevezett praliné baljós a néző a saját vágás.

Nos, már nem. Gyakorlat nevek, mint a “Szél Maker” , “Szék kick”, futok, természetesen, mint a szája. A végén, a több vonat, a nehezebb. Még Futni is tudok újra, anélkül, hogy szavazzanak a szegény kötőszövet. De vannak napok, amikor szinte csontváz kép a hegy önfegyelem. Ne igyál alkoholt, ne egyél kenyeret, nem tészta, egyszer majdnem öt kiló. Csak a premier alkalmas a ruha. Bingó, 10 kg fogyás akkor menj! Mi is a tudás? 20 kilót, jobban, mint valaha, úgy éreztem, hogy még több meztelen. Feltűnő. Széles. Mint valami rossz. A férfiak pont az ellenkezője volt. Ritkán van ilyen bókokat. Bár nem felel meg a szárazság közhely, magazinok. Úgy tűnik, a férfiak, mint a túl sok szalonna, amikor egy nő lehetővé teszi őket. De annak érdekében, hogy világossá teszik, hogy Ez nem az, amire szükségem van. Amit én akartam, volt egy olyan érzésem, hogy nem tud kijutni foltok lenni nehéz, megterhelő. Itt sikerült fogyni: 10 font volt a cél, most ért el ez egy nagyszerű érzés!

Tippek a választott szállás. “Ne ess pánikba, csak szexet akar”! Szexi nő, Férfi magazin “GQ”, Paula Lambert keresztül vezet pártatlan barbárság bizarr Szeretők, amely megkapta során a szexuális élet: a járkálók, egzotikus, nagy teljesítményű sportoló, winzling, rammler, fetisiszták, hogy Még mindig jön szabadon. Alapvető technikák, tippek, technikák dolgozik a leggyakoribb típusú csapdák. Pedig, nem beszélve arról, hogyan lehet megszabadulni a srácok is. (Hein, 240 O., 8,95 €)